Батьківські збори майбутніх першокласників

Ми раді повідомити, що 08.02.2016 року в Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли загальні збори батьків майбутніх першокласників.

Присутні батьки мали змогу познайомитися з вчителями, які в наступному навчальному році працюватимуть з учнями-першачками – Печеною Н.А., Філюк І.В. та Мосол О.М.

Виступи директора школи Демківа Б.В, заступника директора з навчально-виховної роботи Стафійчук Л.С., заступника директора з навчально-виховної роботи Печеної Н.А. дали вичерпну інформацію про навчально-виховний процес у школі./Files/images/P2080010.JPG

На загальнобатьківське запитання щодо підготовки дитини до школи наші педагоги одностайні в думці, щоб дитина стала хорошим і встигаючим учнем, до вступу в школу необов’язково вміти писати та читати, але обов’язково мати навички самообслуговування, володіти навичками зв'язного мовлення , вміти логічно мислити.

Адміністрація школи довела до відома батьків, що школа працює за програмою загальноосвітнього навчального закладу, з гуманізацією навчального процесу, орієнтуючись на обдарованість дитини.

Заступник директора Печена Н.А. повідомила, що, починаючи з 15 лютого, щопонеділка, о 13.00 годині,.для майбутніх учнів першого класу проводитимуться підготовчі навчальні заняття.

Крім того, для батьків проходитимуть заняття батьківського всеобучу з питань адаптації дитини до школи та умов успішного навчання учнів-першокласників.

Адміністрація школи та присутні вчителі подякували батькам за вибір Петрівської ЗОШ як навчального закладу для своєї дитини і висловила сподівання, що вчителі та батьки стануть однодумцями та спільно створюватимуть умови для того, щоб школа стала другою домівкою для маленьких громадян України./Files/images/P2080008.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 129