Районний семінар вчителів фізичного виховання

Згідно плану роботи районного методичного центру відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації, 28 листопада Святопетрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гостинно зустрічала своїх колег, учителів фізичного виховання шкіл району. Делегацію очолював методист РМЦ Тосіч Ю.А.

Семінар був насичений як теоретичними матеріалами, так і практичними заняттями. Вчитель фізичного виховання Давиденко М.П. ознайомив присутніх з системою спортивно-масової роботи у школі, досягненнями наших вихованців на різноманітних змаганнях державного та місцевого рівнів, про співпрацю з органами місцевого самоврядування щодо спільних спортивних заходів та поповнення спортивним обладнанням, планами щодо поліпшення рівня такої важливої ланки, як фізичне виховання та спорт.

Цікавим для присутніх колег була практична частина семінару. Юні таеквондисти, якими опікується заслужений майстер спорту Гудзенко В.М., продемонстрували свою високу спортивну майстерність та бійцівський характер. До речі, секція ТАЕКВОН-ДО, яка користується великою популярністю серед учнів різного віку і є переможці Всеукраїнських змагань, працює на базі школи вже понад 9 років.

Естетичну насолоду отримали наші гості від виступу переможниці та призерки змагань різного рівня з художньої гімнастики Олійникової Владислави учениці 6 –Б класу. Завершувала показові виступи Фісюн Аліна (7 – Б клас), неодноразова чемпіонка України з національного виду спорту бойового гопака, яка продемонструвала свої спортивні якості та витривалість.

Потім учителі фізичного виховання школи Давиденко М.П. та Наконечний О.М. провели відкритий урок з елементами гімнастики.

На завершення семінару під час підведення підсумків відбулася зацікавлена розмова щодо нинішнього стану та перспектив викладання фізкультури у нашому районі, проведення районної спартакіади серед школярів, матеріальне забезпечення викладання даного предмету, тощо. На даній стадії до роботи семінару підключився депутат місцевої ради, керівник комунальної установи «Спорт Святопетрівського» Кияниця О.М., який у своєму виступі розповів про тенденції розвитку фізичного виховання місцевої громади, плани на майбутнє , про спортивні споруди, які за останні роки з’явилися у селі та, зокрема, школі за сприянням керівництва району, сільського голови Овсієнка А.М. та місцевого активу.


Галерея "Районний семінар вчителів фізичного виховання"

Адміністрація школи щиро дякує всім педагогам та працівникам школи за допомогу у підготовці та проведенні семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 86