Повернутися до звичайного режиму

День Вчителя - 2014

День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні. Саме в цей день учні можуть відчути себе вчителями і дізнатися, як важко буває вчителю …

Щороку 5 жовтня понад як у 100 країнах святкують день учителя. Свято з’явилося в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches ’Day). Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти — день, у який відзначається роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях.

Цей день покликаний привернути увагу до положення вчителів в суспільстві, їхній ролі в освіті та розвитку майбутнього покоління. Вчителів з професійним святом прийшов привітати сільський голова Овсієнко Антон Михайлович та директор фундації «Отчий Дім» Корнійко Роман Іванович.

Всесвітній день учителя відзначають понад 100 держав. Напередодні в школах панує святкова атмосфера, діти поздоровляють учителів, організовують шкільні концерти, готують стіннівки. Петрівська ЗОШ також не стала винятком. Цього року цей день пройшов на «ура!». І учні, і вчителі були задоволеними. На вхідних дверях у школі було вивішено вітання з Днем учителя, і тому кожен заходив до школи з ніжною усмішкою на обличчі. В осінньому стилі учнями були виготовлені експозиції з квітів, фруктів та вітальні плакати. В сільському клубі пройшов концерт до Дня Вчителя. Кожен клас приготував свій «подарунок» у вигляді жартівливих сценок, пісень чи віршів. Випускники нашої школи підготували святковий концерт на честь вчителів, де висловлювали свою щиру подяку за любов, розуміння їх впродовж одинадцяти років, за те, що допомагають стати на вірний шлях. Учні не оминули жодного вчителя, але найбільше «постраждала» завуч середніх та старших класів Лариса Степанівна. Діти викликали її до сцени , щоб задати декілька питань про школу, обов`язки керівників закладу та їх бачення на поведінку вихованців. Проте відповідати не прийшлося, так як діти заздалегідь приготували кожну відповідь у вигляді жартівливого фрагменту пісні. Весь концерт був у такому жартівливому тоні, звісно, бо відпочити треба всім, як вчителям так і учням.

ВІДЕО : Дрок Даниїл учень 8 класу з піснею - " Перлина Україна"

гумор : " Інтерв'ю завуча Стафійчук Л.С., про життя вчителів "

Сценка "Урок фізкульури"

Сценка, " Вчителі " у виконанні учнів 10 і 11 класів

Гуморески

Сценка Думки учнів

Кiлькiсть переглядiв: 202