Повернутися до звичайного режиму

Випуск 9 клас

8 червня 28 випускників-дев”ятикласників Петрівської школи отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту. Урочисту хвилину прийшли розділити з випускниками їх батьки, вчителі, друзі. Звучало багато теплих і зворушливих слів на адресу першої вчительки Лемішевської Л.І., класних керівників Ярошенко Н.Г. та Козинчук О.С. , вчителів та працівників школи, які всі дев”ять років з любов”ю плекали юне покоління. На лінійці випускники отримали не тільки свідоцтва, а й грамоти та дипломи за конкурси у яких вони брали участь протягом року та подяки за активну участь у житті школи.

Галерея "Випускний 9 клас"

Після закінчення урочистої частини свята випускники разом із класним керівником Козинчук Оленою Станіславівною вирушили у захоплюючу подорож до міста Одеси. Там вони протягом двох днів подорожували разом із екскурсоводами чарівними вуличками старого міста – це Алея Слави, Приморський бульвар, Потьомкінські сходи, вулиця Дерибасівська. Та найбільше дев'ятикласникам сподобалася екскурсія по катакомбах. Одеські катакомби - це свого роду унікальне метро: сотні кілометрів підземних доріг, які були створені в період будівництва міста. Ходивши по катакомбах, учні дізнавалися про життя людей в Другу Світову війну, бачили знаряддя праці, приміщення та написи на стінах, на тканині, зроблені багато років потому. Також випускники відвідали Одеську кіностудію. Вони дізналися багато цікавого про відому актрису Віру Холодну, побачили вбрання відомих акторів , ходили по майданчиках, де знімали багато відомих фільмів.
Екскурсія була захоплююча і цікава. Випускникам надзвичайно сподобалась подорож. Вони впевнені, що поїдуть до Одеси ще не раз, але кожного наступного разу будуть згадувати цю поїздку.
Наші випускники змінюють шкільні традиції, роблячи прощання зі школою цікавішим і оригінальнішим.
Кiлькiсть переглядiв: 141