Свято до Дня працівників освіти

День працівника освіти 2017

Учителю! Вклонюсь тобі доземно!

За щиру душу й працю нелегку.

За те, що сієш в наші душі зерна!

Що буйно сходять й родять на віку…

Саме у жовтні, у цю прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують свій жар любові нашим вчителям. Саме вони, вчителі, беруть дітей за руку і ведуть вперед до знань, до успіхів, до звершень, переборюючи їхню полохливість, невіру у власні сили, а часом упертість і лінощі. День учителя – особлива урочистість не лише для освітян, але й для їхніх учнів, і нинішніх, і колишніх. Це свято вшанування людей, які присвятили себе важкій, але прекрасній справі – освітянству, вихованню юних особистостей. Щороку з нагоди цього професійного свята у нашій школі проходить урочистий концерт, який готують учні.

До цього дня школярі 5-11 класів малювали вітальні листівки, готували номери художньої самодіяльності. Свято розпочалося із привітання найменших учнів, які потім естафету вітань передали учням середніх та старших класів. На свято були запрошені гості - Святопетрівський сільський голова Овсієнко А.М. , депутати сільської та районної ради. Вони вручили вчителям школи почесні грамоти та подяки.

Велика пошана на святі була відведена найстарішим освітянам нашої школи – вчителям-пенсіонерами, які присвятили все своє життя дітям і пішли на заслужений відпочинок.

Оскільки день працівників освіти - це свято не тільки всіх освітян, а й усіх працівників, що працюють у школі, музичні вітання були й на їхню адресу.

Те що дає нам учитель, допомагає нам усе життя: знання, уміння, прагнення до мети, віра в себе, обраний раз і назавжди життєвий шлях. Тому найкраща подяка освітянам – втілення їхніх сподівань у своїх учнях.

Тож зі святом Вас, дорогі освітяни!

Щастя Вам, здоров’я міцного,

Чистих світанків, сонячних ранків,

Щастя без ліку і довгого віку.

Галерея "День працівника освіти 2017"

Поздоровлення 1-А класу

Кiлькiсть переглядiв: 273