Засідання педагогічної ради

/Files/images/2021-2022/photo_2021-11-23_13-54-48.jpg

Сьогодні в нашій школі відбулося засідання педагогічної ради

Темою якої було «Створення оптимальних умов для успішного розвитку та саморозвитку учнів у школі як головне завдання виховної системи закладу освіти».

Засідання педради пройшло активно, творчо, креативно, цікаво і мало високий коефіцієнт корисної дії для роботи всього колективу школи під час пошуку нових оптимальних умов для успішного розвитку учнів, саме на цьому наголосив директор школи Защитинський С.О. на початку педради.

Головним доповідачем на засіданні була заступник директора з навчально-виховної роботи Лотоцька С.М., яка розкрила тему ради з різних аспектів.

Крім ґрунтовної доповіді було підготовлено ряд виступів-мікродосліджень, а саме:

1. Учнівське самоврядування як засіб розвитку загальноосвітньої активності учнів, згуртованості шкільного колективу (педагог – організатор Журавльова А.О.)

2. Розвиток інтересів учнів до навчання (вчитель зарубіжної літератури Андрєєва Л.В.)

3. Роль класного керівника в становленні класного колективу і його вплив на формування особистості кожного учня (класний керівник 6-А класу Пермінова Г.В.)

4. Використання інноваційних технологій у роботі класного керівника (класний керівник 11 класу Односум В.В.)

5. Знайти, захопити, розвинути – корекційні заняття для розвитку дітей з особливими освітніми потребами та учнями школи (практичний психолог Сіродан О.І.)

Практичний психолог, соціальний педагог Защитинська А.О поділилася результатами проведеного аналізу анкетування, що пройходили учні 8-9 класів.

Педагогічний колектив школи впевнений, що подальший успіх створення оптимальних умов для успішного розвитку та саморозвитку учнів у школі залежить від спільних зусиль в роботі між вчителями, учнями та батьками.

Кiлькiсть переглядiв: 43